Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΑΡΚΟΥΔΑΣ»

Σας γνωρίζουμε ότι το Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Παρασιτολογίας, του Τμήματος Κτηνιατρικής, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχει προγραμματίσει τη διενέργεια σεμιναρίου με τίτλο «Διαχείριση των συγκρούσεων ανθρώπου- αρκούδας».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «LIFE ARCPROM – Improving human-bear coexistence in 4 National Parks of South Europe» (LIFE18 NAT/GR/000768 – https://lifearcprom.uowm.gr/el/) σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ και τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής. Απευθύνεται πρωτίστως στο προσωπικό των Μονάδων Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων, των Δασαρχείων, της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, καθώς και σε κάθε άλλο Δημόσιο ή Ιδιωτικό Φορέα που εμπλέκεται στην προστασία και διατήρηση της αρκούδας στη χώρα μας.

Οι εκπαιδευτικές διαλέξεις και οι πρακτικές ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο συγκρότημα ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ στη Λάρισα.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου στη δράση C 2.2_f